Prečo si odišiel s predošlých klanov : Inactive nebo rozpad.
Prečo práve Bsk : Libi se mi tento klan,pristup hracu a mam vas i rad :-). Chci pomoct.
Ako si sa o nás dozvedel : Kamosi,komunita a odkazy na web.
Máte nejaké skúsenosti s hraním CW : Ano mam a dostatecne si myslim.
Kolko hodín denne hráte (cca) : 4-5 hod.
Myslíte si že váš skill je dostatočný na hranie tažších CW? : Hm,nemuzu hodnotit sam sebe,uvidite vy,ale snad ano :-)
Ste ochotný Trenénovať ?: Vpohode ;-)
Sú baby kurvy ? (ano): jop xD
Prečo by sme mali práve teba prijať ?: Mno myslim si,ze nejsem zase tak spatny hrac ani clovek. Docela jsem se dost zmenil,umim se chovat,se sawnama se neohanim vubec spatne a mam skusenosti,ktere bych mohl dat Bsk a tim by jste se mohli dostat jeste vys a vys. Myslim si,ze bych byl prinosem,ale zalezi jen na vas. :-P
Aké sú vaše koníčky/hobby ?: holky,sport,zabava a pc
Chceš nám ešte niečo povedať ? : Vsichni me znate a mozna se vam nelibim a nemate me nekteri radi,ale chtel bych se vam ukazat,ze jsem se zmenil a opravdu sem chci. Snad se spravne rozhodnete a date mi aspon tu jednu sanci,ktera by se mela davat kazdemu,ale zalezi jen na vas. Chtel bych vam pomoct a prezentovat vas. Mohl bych pro vas koupit Server,mam mody (Luk_Ass,BibinaK,Adaxx,Nurofen..) :-D,muzu pro vas udelat novy design ;-). Doufam,ze mi date sanci,byl bych moc rad a aspon si me vyskousejte. Vim,ze jsem clanhopper,ale to je i spoustu dalsich lidi a i bylo a dostali taktez sanci :-). Myslim si,ze bych byl vcelku prinosem a mozna bych se mezi vami usadil a bylo by to fajn :-). Diky
Chceš nám ešte niečo povedať ? : Vsichni me znate a mozna se vam nelibim a nemate me nekteri radi,ale chtel bych se vam ukazat,ze jsem se zmenil a opravdu sem chci. Snad se spravne rozhodnete a date mi aspon tu jednu sanci,ktera by se mela davat kazdemu,ale zalezi jen na vas. Chtel bych vam pomoct a prezentovat vas. Mohl bych pro vas koupit Server,mam mody (Luk_Ass,BibinaK,Adaxx,Nurofen..) :-D,muzu pro vas udelat novy design ;-). Doufam,ze mi date sanci,byl bych moc rad a aspon si me vyskousejte. Vim,ze jsem clanhopper,ale to je i spoustu dalsich lidi a i bylo a dostali taktez sanci :-). Myslim si,ze bych byl vcelku prinosem a mozna bych se mezi vami usadil a bylo by to fajn :-). Diky
No tak nevim, dal bych te testovat 2 tydny, nevim jak dlouho bys tady vydrzel.. ale dam ti ANO
Depending about the celebration, you might be intending to present your family member or buddy with among the Christian greeting cards [url=http://www.if costumes.com/Hippi e-Costumes.html]gu y halloween
your notebook or laptop computer or computer system? Uncover oneself a selling price reduction within the world wide web. If it can be commonly Christian Louboutin Sandals Sneakers at promoting value
Australia Actual! Moon Boots Account Moon Boots account Sea While snow boots and winter season boots are intended at any given time [url=http://www.if costumes.com/Sport s-Costumes.html]sp orts Costume[/